Den gamla versionen på Händelser och äventyr under 2000-talet

Friday, November 11, 2005

Blondin på middag

Ja precis, när hustrun har lämnat huset så fixar man ju snabbt en middag med en snorig och hostig blondin. Finns ju ingen anledning att inte ta vara på tillfället. Det blev New York Strip steak, pommed frites (blondinen krävde det) samt en tomat som blondinen handlade själv till middagen. Dryck, busenkelt, ett glas mjölk och en ypperlig Syrah. Och hon fick sitta på Annas plats, undrar hur detta skall gå egentligen?

Livstecken från Mamma Anna, tja hon tappade bort väskan (eller var det United eller SAS), hann inte handla eftersom Göran Persson landet envisas med att stänga strax innan man hinner handla om man är en borgare och tror att man kan köpa trosor och en ren t-shirt efter klockan sju. Och naturligtvis så var alla andra (glöm inte att hon är på affärs resa) såååå uppklädda så det var otroligt jobbigt, inte ens min nya cola sminkpåse la jag i handbagaget. Jag tycker det låter som ett svepsjäl att få shop-til-you-drop på NK?

Imorgon blir det puss-lördag (eller var det godis lördag) med samma blondin. Troligen en trevlig cykeltur och middag hos goda vänner. Därefter så tror jag att vi skall dela säng kanske?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home