Den gamla versionen på Händelser och äventyr under 2000-talet

Monday, January 02, 2006

49ers vs Texans (20-17)

Vad var det jag sa tidigare i min blogg, en solklar seger. Hmm, nåja kanske inte solklar med 9ers vann på övertid med ett trevligt fieldgoal. Alex Smith gjorde sin enda passnings touchdown under hela säsongen så det gamla spöket kan nu leta upp en annan quarterback för att tjafsa med. Herr Gore spelade även han mycket utmärkt. Jag tror att Kevin Barlow har fått en konkurrent om platsen som den bästa Running backen, men kanske inte ännu.

Helena och jag hade även en plan (som byttes ut mot en annan plan senare) om att dricka mimosa, grilla gott kött och njuta av utsikten på parkeringen. Det vore ju kul om Helena fick invigas i tailgatingens sköna konst. Planen blev annorlunda då vädergudarna, framför allt vind guden släppte väder så att man nästan fick hålla i sig. Vi tog istället en promenix runt stadion och tittade på andra tailgatare, fixade stjärtlappar hos Cadillac hönsen, tittade litet på struttorna i vinröda skinnbrallor för dagen, drack en fulöl (Helena sket i det). När väl stadion öppnade gick vi till Militärkantinan, eller som den igentligen heter; Hofbrau House. Mycket trist-roligt ställe, skulle lätt kunna vara en nattklubb i Årjäng typ.

Mot slutet av matchen testade vi även våran Michelin gubbe klädsel (två långärmade tröjor, en regnjacka och jerseyn utanpå alltihopa). Och den fungerade galant, om man bortser från det lätt nedkylda benen man fick när regn guden slog en stråle över stadion. Det skedde dock inte förrän i slutet av matchen så ingen stor skada skedd alls.

Helena blev även påtvingad en finöl och en fulöl, en påse jordnötter med skal på. Precis som det skall vara på en fotbollmatch. Jag behöver inte tvingas om någon nu trodde det.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home